Тернополянина судитимуть за смертельну ДТП в Угорщині

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

Тернопільські прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо водія MERCEDES-BENZ SPRINTER, обвинуваченого у скоєнні ДТП в Угорщині. В автопригоді загинули 2 людей та отримали травми – 6. Його судитимуть за ч. 3 ст. 286 КК України. Про це пише Файне місто, посилаючись на Тернопільську обласну прокуратуру.

За даними слідства, 7 лютого 2020 року на автомагістралі М-3 в Угорщині тернополянин, наближаючись до затору, утвореного внаслідок ДТП, не зменшив швидкості руху й зіткнувся з 2-ма автівками.

Втративши керування авто, обвинувачений допустив наїзд на 8 пішоходів, які щойно вийшли з автобуса, котрий потрапив у аварію та стояли на узбіччі. Внаслідок ДТП 2 людей загинули, 1 потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, 5 – тілесні ушкодження середньої тяжкості. Усі потерпілі – громадяни України, — повідомляє пресслужба Тернопільської облпрокуратури.

Розслідування щодо цієї справи завершено. Його здійснювали слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області у кримінальному провадженні, перейнятому від правоохоронних органів Угорщини.  

Читайте також: На Тернопільщині патрульні виявили водія напідпитку (Відео)

Exit mobile version