На Тернопільщині 16 людей отримають компенсацію на ремонт житла після атаки рф (Інфографіка)

Наслідки вибухів на Тернопільщині 13-14 травня // Фото: ТОВА

Українці отримають ще понад 6,3 млн гривень на ремонт пошкодженого житла за програмою єВідновлення. Серед заявників – 16 жителів Тернопільщини. Про це пише Файне місто з посиланням на міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Це 78 людей, які подали заяви в Дії. Загалом від старту програми маємо вже 20 308 заяв. Найбільше — з Харківської (7 238), Київської (4 924), Миколаївської (1 555), Херсонської (1 477) та Донецької (1 275) областей, – зазначив міністр.

Серед постраждалих – 16 жителів Тернопільщини. Як додав Федоров, після обробки заяв спеціальними комісіями в громадах та оцінки руйнувань експерти визначать розмір допомоги. Далі гроші надходять на картку єВідновлення.

Інфографіка: Михайло Федоров

Їх можна витратити на будматеріали або послуги підрядників у магазинах і компаніях-партнерах програми. Тому раджу бізнесу реєструватися на порталі та ставати партнерами. Відбудовуватимемо пошкоджене росіянами разом, – каже політик.

Детальніше про єВідновлення дізнавайтесь на порталі: https://erecovery.diia.gov.ua/.

Читайте також: Ймовірно, вибухівку знайшли у кабінеті Михайла Головка під час обшуків – керівник поліції Тернопільщини (Відео) 

Exit mobile version