У ресторані на Закарпатті побили помічників нардепки Людмили Марченко з Тернополя

Генерал Мікулін до та після побиття. Фотоколаж: Новинарня

У селі Велика Доброня троє контррозвідників побили колишнього ректора академії Служби безпеки України генерала Віктора Мікуліна. Сутичка сталася 23 червня у місцевому ресторані, — повідомляє Файне місто з посиланням на журналіста Віталія Глаголу та OBOZREVATEL.

За словами Віталія Глаголи, бійка розпочалася у ресторані “Три тузи” Ужгородського району. Також під час інциденту постраждав помічник депутатки Верховної Ради Марченко Людмили Іванівни.

Вчора о 16:25 поліцію повідомили, що невідомі особи, які не представилися, вдарили заявника та забрали мобільний телефон iPhone у ресторані “Три тузи”… Заявник повідомив, що він помічник депутата Верховної Ради Марченко Людмили Іванівни. Чоловік повідомив, що за адресою може відбуватися бійка, на місці залишився Мікулін Віктор Петрович, працівник СБУ, генерал-майор, — повідомляє Глагола.

Представники правоохоронних органів уточнили, що до бійки був причетний начальник 4 відділу управління військової контрозвідки Закарпаття. В той день він разом зі своїми підлеглими та кількома прикордонниками, за словами джерела, відпочивали у ресторані. Відпочинок не минувся без спиртного, тож згодом компанія почала поводитись надто гучно.
В цей же час Мікулін разом з нардепом від “Слуги народу” проводили зустріч з представниками міжнародної партнерської організації. Генерал зробив зауваження галасливій компанії, через що й почалася бійка.

Як повідомляють правоохоронці, нардепу вдалося викликати поліцію. Мікуліна ж вивезли у ліс та побили. Як повідомляють ЗМІ, чоловікові вибили зуби, у нього діагностовано численні гематоми, синці, черепно-мозкову травму, перелом кисті та інші тілесні ушкодження.

На даний момент бійці підрозділу КОРД Нацполіції затримали усіх зловмисників.

Читайте також: П’яний водій без прав тікав від поліції у Тернополі (Відео).

Exit mobile version