Волонтерка з Тернополя потребує термінової допомоги

Фото з відкритих джерел

Галина Старковська з Тернополя потребує допомоги небайдужих. Жінка отримала важку травму голови, через що у Львові їй зробили першу складну операцію. Зараз вона очікує на другу – не менш складну операцію у тій же лікарні.

Еемболізацію аневризми правої СМА та ПСпА провели жінці в нейрохірургічному відділенні Львівської лікарні швидкої медичної допомоги мікроспіральним методом. Вже на наступному тижні львівські лікарі планують пані Галині провести другу операцію на аневризму лівої внутрішньої сонної артерії.

Процедури дороговартісні. Коштів на такі операції у родині волонтерки немає. Тому звертаємось до всіх небайдужих з проханням допомогти Галині Старковській.

Відомо, що два сини жінки пройшли війну на Сході України. Сама вона, як волонтерка, бувала багато разів з благодійною місією на самій передовій, допомогла не одному вояку-захиснику Вітчизни, а тепер також потребує допомоги.

Прохання кошти перераховувати на картку «Приват банку» пані Галини за номером: 4149

4393  1818  6776.

Для додаткової інформації звертайтеся за номерами телефонів:

Старковська Галина – 0972898432

та син Володимир – 0988999650.

Примітка: Якщо кошти пересилаються з інших банків, то прізвище отримувача може не відображатися, тому й дані номера телефонів для підтвердження.

Exit mobile version