Діти загиблих Героїв відвідали Тернопільську міську раду (Фото)

Тернопільську міську раду відвідали діти загиблих Героїв. Захід організували в межах Програм підтримки родин та дітей Героїв Тернопільської громади. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу відомства.

Діти зустрілися з міським головою Сергієм Надалом. Такою юним тернополянам розповіли про те, як працює орган місцевого самоврядування та які рішення тут приймають.

Вкотре у Тернопільську міську раду завітали наші найулюбленіші гості. Це діти, батьки яких є Героями сьогодення. Діти, чиї батьки за волю України віддали життя. Ми зобов’язані піклуватися про них та забезпечувати їм захист та комфорт у нашому місті. Дякуємо нашим маленьким гостям за щирі усмішки і приємне спілкування, – зазначив міський голова. – Запрошую тернополян долучатись до підтримки дітей: діліться досвідом, навичками, запрошуйте до себе на підприємства чи виробництва. Такі ініціативи є надзвичайно важливими.

Нагадаємо, на сесії Тернопільської міської ради прийняли програми підтримки родин та дітей Героїв Тернополя та громади з метою соціального захисту та підтримки родин Героїв, надання додаткових до встановлених законодавством пільг і соціальних виплат.

Читайте також: «Я завжди за тих людей, які рухають нашу державу в Європу»: батько Героя Небесної Сотні про війну та волонтерство

Exit mobile version