Слідчі Тернопільщини просять допомогти встановити причини загибелі молодої пари

Причини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули двоє молодих людей, встановлюють правоохоронці Тернопільщини. Аварія трапилася 23 червня на автодорозі Чернихівці-Ланівці, неподалік села Вишгородок. В аварії не розминулися автомобілі ВАЗ 2106 та DAF, загинули двоє молодих людей. 

Правоохоронці встановлюють чому водій ВАЗу опинився на зустрічній. Також поліціанти звертаються до водіїв, які в 23 червня близько 13:45 проїжджали даним відрізком дороги і мають в салонах авто відеореєстратори, допомогти швидше встановити причину автопригоди. Інформацію можна повідомити на лінію “102” або за номерами: (0352)27-12-84, (068)000-72-21. Анонімність гарантується. 

Нагадаємо, 23 червня на автодорозі Тернопіль-Ланівці біля села Вишгородок не розминулися два автомобілі. За попередніми даними, водій ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку DAF. У результаті аварії загинули двоє людей. Як стало відомо згодом, у салоні автівки перебувала молода пара, яка невдовзі планувала зіграти весілля. У той день Роман та Вікторія поверталися з Тернополя, куди їздили, аби купити обручки. Про це у мережі Фейсбук повідомила Оля Кізюк.

Exit mobile version