Тернополян запрошують на Всеукраїнську акцію “Голоси дітей”

Фото з мережі Інтернет

4 червня у парку імені Тараса Шевченка відбудеться Всеукраїнська акція «Голоси дітей». Усіх охочих тернополян та гостей міста запрошують приєднатися до дійства, – пише “Файне місто” із посиланням на Тернопільську міську раду.

Захід присвячений пам’яті маленьких українців, чиє життя забрала війна внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Акція започаткована з ініціативи першої леді Олени Зеленської, – йдеться у повідомленні.

Під час дійства учасники розвішають на деревах дзвіночки, які символізують голоси загиблих дітей. Початок – о 10:00 год. біля пам’ятного Хреста на честь Хрещення Київської Русі-України

Нагадаємо, з 1 червня у Тернополі також діє виставка «Втрачене дитинство», де представлено історії понад 20 дітей, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російський військ на територію України. Виставку ініціювала платформа пам’яті Меморіал, яка з березня 2022 року розповідає історії загиблих цивільних та військових втрат України у війні за підтримки Тернопільської міської ради.

Читайте також: Юні тернополяни вибороли медалі на Чемпіонаті України з кіокушин БуДо карате

Exit mobile version