У Тернополі відремонтують ще 2 прибудинкові території

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі триває відновлення прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та тротуарів. Відтак розпочнуться роботи у дворах на вул. Новий Світ, 93 та 95. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Під час традиційного ранкового об’їзду міста 2 червня Сергій Надал оглянув двори за адресою вул. Новий Світ, 93 та 95. Міський голова також зустрівся та поспілкувався з мешканцями щодо пропозицій для виконання ремонтів на прилеглих територіях.

Оскільки двори вул. Новий Світ, 93 та 95 також потребують ремонту, то цьогоріч заплановано відновити тут асфальтобетонне покриття проїзду та покриття пішохідної частини.

До слова, у Тернополі роботи з ремонту асфальтобетонного покриття цього тижня виконуються ще на семи прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Євгена Коновальця, 14-18; вул. Київська, 6; вул. Чернівецька, 52-58 у межах будинків №44-А та №50.

Читайте також: У Тернополі муніципали з офіцером громади проводять перевірки: за що можуть оштрафувати 

Exit mobile version