У Тернополі маленькі діти встановили рекорд України (Фото)

Фото: ТМР

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Тернополі встановили рекорд України «Безбар’єрний шлях». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Рекорд встановили 560 дітей, частина з яких – діти з інвалідністю/ООП (у супроводі дорослих), які взявшись за руки, створили безбар’єрний шлях від Надставної церкви до головної пристані Тернопільського ставу.

“Народження дитини – це справжній Божий дар, а дитячі усмішки – найбільше щастя у світі. Тому головне завдання кожного дорослого, громади, суспільства і країни забезпечити нормальне життя і розвиток дитини, а особливо для дітей з інвалідністю. У Тернополі створюються нові молодіжні простори, інклюзивно-ресурсні центри, навчальні закладі та групи з інклюзивністю, відпочинкові майданчики для дітей. Наше місто є учасником проєкту «Громада дружня до дітей » і це стимулює нас робити місто комфортнішим для дітей,” – зазначає міський голова Тернополя.

Вручила сертифікат про встановлення нового рекорду та книгу про 70 рекордів Тернополя та Тернопільської  області керівниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Після завершення учасники отримали також подарунки та сертифікати учасників встановлення рекорду. 

Читайте також: 8-ми місячну дитинку вилучили у мами, яка розпивала алкоголь з друзями (Фото)

Лана Вєтрова
Джерело// Тернопільська міська рада
Exit mobile version