Діти загиблих Героїв відвідали Марійський духовний центр “Зарваниця” на Тернопільщині (Фото)

Фото: Юрій Кульпа

Діти загиблих Героїв 105 окремої бригади територіальної оборони Марійський духовний центр “Зарваниця” на Тернопільщині. Захід організували офіцери групи цивільно-військового співробітництва спільно з капеланом бригади отцем Євгеном Флистою. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника служби зв’язків з громадськістю у 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Юрія Кульпу.

Важливість підтримки родин загиблих Героїв – це наш безпосередній обов’язок. Діткам Героїв ніщо не замінить Батьківське серце, але ми пам’ятаємо подвиг їхніх татусів, котрі стали на захист держави жертвуючи найціннішим — своїм життям. Вони зробили усе щоб їх діти жили у вільній та квітучій країні. Тому ми повинні перемагати, як на передовій, так і в тилу, – наголосила офіцер групи цивільно-військового співробітництва Наталія Луковська.

Під час подорожі дітям провели пізнавальну екскурсію місцями Маріїнського духовного центру. Також влаштували пікнік та спортивні розваги.

Було багато спілкування, дітки розповідали, хто чим займається, де навчаються, ділилися контактами для подальшого спілкування та дружби.

До слова,  27 травня, у Зарваниці на Тернопільщині відбулася VІ Всеукраїнська проща Марійських та Вівтарних дружин. 

Більше: Проща Марійських та Вівтарних дружин відбулася у Зарваниці (Фото)

Exit mobile version