У Тернополі відбудуться Наукові Пікніки

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У неділю, 28 травня, на Театральному майдані Тернополя відбудуться 10-ті ювілейні Наукові Пікніки. Триватимуть заходи з 13:00 до 17:00 год. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На гостей очікують:

Наукові Пікніки – це місце, де всі охочі можуть перевірити теорію на практиці. Саморобні роботи, досліди з хімії та фізики, сотні інтерактивних експериментів продемонструють всім зацікавленим підвищувати свій освітній та науковий рівень.

Практики Наукових Пікніків – це молоді науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з публікою. В заході беруть участь університети, школи, коледжі, громадські організації та ініціативи, представники бізнесу, що планують вас вразити наукою.

Захід організовується Тернопільською міською радою за координації Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно з ГО Центр Науки Тернополя та за партнерства з Міністерством молоді та спорту України, Тернопільською обласною військовою адміністрацією та Молокія (ПрАТ «Тернопільський молокозавод»).

Читайте також: У Тернополі зробили безкоштовний проїзд до садівничих товариств: кого це стосується

Exit mobile version