Росіяни обстріляли медзаклад у Дніпрі ракетами (Фото/Відео)

Фото: Офіс генерального прокурора

У п’ятницю, 26 травня, російська армія завдала ракетного удару по Дніпру. Окупанти поцілили по місцевому медзакладу.  Станом на 13 годину внаслідок атаки 4 людини вважаються безвісти зниклими. Наразі відомо про одного загиблого. Про це пише Файне місто з посиланням на уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця.

Підступний ворог завдав ракетного удару по медичному закладу. Наразі відомо про одну загиблу людину, 16 – поранених. Попередньо, чотири людини безвісти зниклі, – йдеться у повідомленні омбудсмена. 

За його словами, рятувальники продовжують розбирати завали, триває порятунок постраждалих.

Як повідомив президент Володимир Зеленський, 1 людина загинула, 15 отримали поранення внаслідок ракетного удару. Серед поранених у Дніпрі – двоє дітей. Хлопчики 3 та 6 років. Обоє шпиталізовані. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості.

Тим часом в Офісі генпрокурора повідомили, що розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Ворожа ракета влучила у будівлю медзакладу та ветеринарної клініки. Внаслідок удару виникла пожежа. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, автівки містян, – додали в Офісі Генпрокурора. 

(Оновлюється)

Читайте також: Тернопільські прокурори розпочали розслідування щодо російського ракетного обстрілу

Exit mobile version