Послаблення не буде: Тернопільщина серед регіонів, де активно поширюється Covid-19:

Фото з відкритих джерел

Тернопільська область у списку тих регіонів, де активно поширюється коронавірусна інфекція. Тому карантинні заходи діють, і за їх дотриманням стежать поліцейські. Так, за минулу добу поліціанти склали шість адміністративних протоколів через порушення карантину.

“Визначено нові вимоги до визначення епідситуації в регіонах. Зокрема, це показник завантаженості ліжок у закладах охорони здоров’я, призначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, визначена  кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу  й динаміка зростання випадків інфікування COVID-19. Якщо за першими двома показниками Тернопільщина не потрапляє до числа областей з несприятливою епідеміологічною ситуацією, то  за рівнем зростання випадків захворювання замість 10 відсоткового бар’єру, визначеного Кабміном, область дійшла до показника 22,8 відсотка. Як зазначають медики, такий невтішний результат – наслідок недотримання карантинних заходів”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До слова, станом на ранок  24 червня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 42 нових випадки коронавірусу, з них найбільше у Тернополі,  Гусятинському, Лановецькому та Чортківському районах. В Україні сьогодні зафіксовано новий антирекорд – 940 нових хворих на COVID-19. 

Exit mobile version