У Західноукраїнському національному університеті відкрили центр «Молода дипломатія», який не має аналогів у Східній Європі

Фото: пресслужба ЗУНУ

У залі засідань вченої ради Західноукраїнського національного університету урочисто відкрили ГО Центр «Молода Дипломатія». Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу ЗУНУ.

ГО Центр «Молода Дипломатія» є однією з найбільших платформ реалізації громадських проєктів активними студентами, яка за своїм досвідом та масштабом не має аналогів у Східній Європі. З 1995 року вона займається всебічним розвитком майбутніх дипломатів, державників та відповідальних громадян, які готові розбудовувати українське суспільство, наголошують у навчальному закладі.

З привітальними словами виступили третій секретар Посольства України в Державі Кувейт Ольга Сегеда, Надзвичайний і Повноважний Посланник України Станіслав Лазебник, Радник голови Львівської ОВА з питань молодіжної політики Любомир Сопільник, Почесний консул Угорщини в м. Тернополі Тетяна Чубак, Почесний консул Хорватії у Західному регіоні Віталій Запухляк та Почесний консул Сенегалу в Україні, директорка навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Ірина Іващук.

Модератор та організатор заходу – завідувачка кафедри міжнародного права та міграційної політики юридичного факультету ЗУНУ Ярина Жукорська. Ярина Михайлівна стала ініціатором відкриття філії «Молода Дипломатія» в Тернополі.
Під час заходу було презентовано діяльність львівської та тернопільської команди «Молода Дипломатія», обговорено цілі роботи на рік для тернопільського осередку, оголошено набір членів ГО Центр «Молода Дипломатія».

Читайте також: Тернопільська школа закупила звукову апаратуру в межах «Шкільного громадського бюджету» (Фото)

Exit mobile version