П’яний молодик на краденому авто скоїв ДТП на Тернопільщині (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

У Чортківському районі Тернопільської області п’яний водій скоїв ДТП. Згодом виявилося, що власником авто є його сусід, який наразі за кордоном. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції.

На місці події поліцейські виявили за кермом легківки водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Пристрій Drager підтвердив, що чоловік – п’яний. Документів на транспортний засіб у нього не було. Виявилося, що автівка належить іншій особі і чоловік її викрав.

Зловмисник скористався тим, що власники автівки перебувають за кордоном. Вночі, пошкодивши вікно, проник до їхнього гаражного приміщення та викрав звідти машину. Проте далеко заїхати на чужому авто чоловіку не вдалося – не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, – зазначили у поліції.
Фото: поліція Тернопільщини

Поліцейські затримали 22-річного жителя Чортківського району відповідно до ст.208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Полум’я знищило будинок і перекинулося на ще 2 будівлі на Тернопільщині 

Exit mobile version