Волонтери з Франківщини б’ють на сполох та благають жителів Тернопільщини про допомогу

У редакцію “Файного міста” зернулися волонтери з Івано-Франківщини. У місті Калуш внаслідок негоди затопило притулок для тварин . Яких могли собак, тих врятували, є й загиблі. Благодійна організація “Дім сірка” просить допомогти тимчасово або назавжди прилаштувати тих тварин, які вижили. На момент потопу там знаходилися близько 300 дорослих собак та ще 50 цуценят. Зараз у притулку намагаються подолати наслідки стихії, відновити приміщення та загорожі.

“Коли почався потоп, клітки з тваринами почали відкривати аврально – аби ті собаки, які могли бігати, самостійно рятувалися. Хворих ж тварин – без лапок, спинальників, з різними травмами, волонтери виносили на руках. На клич про допомогу вже відгукнулися волонтери з Франківщини. Також є люди з Тернопільщини, Луцька, Львова. Зараз ми благаємо жителів краю по можливості прихистити у себе тварин. Якщо не назавжди, то хоча б, допоки не буде відновлено притулок. Там жах, що зараз коїться.

Якщо хтось відгукнеться і захоче взяти тварину, ми її привеземо на Тернопільщину. На транспорт волонтери витрачають власні кошти. Тому, якщо хтось не зможе допомогти з прилатшуванням, але має бажання хоча б якось долучитися до цієї справи, то може перерахувати кошти на картковий рахунок “Дім сірка””, – каже волонтер з Чортківщини Назар Бараболя.

Зараз у притулку до прилаштування залишилися ще близько 150 тварин. Якщо у Вас є змога прилаштувати собаку, взяти її на тимчасову перетримку чи допомогти з доставкою – зробіть це.

5169 3305 1534 9451 карточка-ключ Когут Наталія Василівна – всі кошти зараховуються зразу на наш поточний рахунок! Призначення “Клітки, бокси”

Телефон для зв’язку з волонтерами Тернопільщини – 097-671-21-94 Яна Олійник

Exit mobile version