У Тернополі завершують ремонтувати Бродівський шляхопровід

5-го травня працівники підрядної організації розпочали фрезерування аварійних ділянок проїзної частини на Бродівському шляхопроводі. Також, у Тернополі тривають локальні поточні ремонти на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та автомобільних шляхах Тернопільської громади. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільсьаку міську раду.

Ремонт на Бродівському шляхопроводі проводиться поетапно з частковим обмеженням руху транспорту.

“Продовжуємо ремонтні роботи на дорогах та магістральних шляхах нашого міста. Є план робіт, відповідно до якого визначено, які дороги будуть відремонтовані першочергово. Ведуться роботи як з ліквідації аварійності ямковості, так і ремонти на великих об’єктах громади,” – зазначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, що у Тернополі також розпочнують ремонтні роботи  на транспортній розв’язці вулиць Івана Мазепи – Максима Кривоноса – Львівська – Бережанська. Рух транспорту частково перекриють з 15 травня по 5 червня.

До слова, у Тернополі ремонтуватимуть дорогу на вул. Олександра Брюкнера, на ділянці від ТВЦ «Атріум» до вул. Петра Конашевича-Сагайдачного. Рух транспорту перекриють повністю.

Читайте також: Безкоштовний проїзд у громадському транспорті Тернополя буде у Всесвітній день вишиванки

Exit mobile version