У Чорткові військового нагородили медаллю від Епіфанія (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

На тернопільщині у Чорткові захисника Андрія Пашковського нагородили медаллю від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія «За жертовність і любов до України». Також йому вручили відзнаку міського голови «За честь і відвагу». Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

Чортків’янин Андрій вже протягом 8 місяців проходить лікування після важкого поранення у одному із реабілітаційних центрів Львівщини.

Андрій служив у 105-ій бригаді територіальної оборони, згодом зазнав важкого відкритого уламкового черепно-мозкового поранення на передовій на Донеччині. З того часу триває важка реабілітація, яка, дякуючи Богу, дає результати! Андрій – справжній воїн та чоловік. За підтримки дружини, дітей, рідних та близьких щодня переборює себе, свій біль і впевнено прямує до одужання.

Володимир Шматько нагородив Андрія найвищою відзнакою міського голови «За честь і відвагу», а о. Андрій Левкович з благословення владики Павла вручив від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія медаль «За жертовність і любов до України».

Читайте також: У Чорткові військовому вручили відзнаку “За честь і відвагу” (Фото)

Exit mobile version