У Тернополі відбулось спецпогашення марки “Гвардія наступу. Час повертати своє” (Фото)

Сьогодні, 9 травня, у Нацполіції Тернопільщини урочисто погасили марку “Слава Силам оборони й безпеки України! Гвардія наступу”. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Спеціальне погашення перших марок здійснили представники “Укрпошти”. На місці були також присутні Тернопільська ОВА, заступник керівника обласної ради, очільники Нацполіції краю та Національна гвардія.

Поштовий блок складається з трьох марок: Національна поліція України, Національна гвардія України та Державна прикордонна служба.

“Марка – це пам’ять. І наші марки в цей нелегкий час відображають кожен етап героїчної оборони України й розказують усьому світу про те, що в нас відбувається, – розповідає директор Тернопільської дирекції АТ “Укрпошта” . – Марка – це вдячність. Сьогодні ми щиро дякуємо працівникам цих підрозділів, які дарують безпеку всім нам”.

Марка “Гвардія наступу. Час повертати своє” присвячується усім Силам оборони та безпеки України. 

Автор марок та конвертів — заслужений художник України Олександр Охапкін. Спецпогашення відбулося в приміщенні Головного управління Національної поліції Тернопільщини. Загальний тираж поштового блоку – 235 000 примірників.

Читайте також: Тернопільська команда увійшла у ТОП-20 Чемпіонату України з плавання (Фото)

Exit mobile version