У Тернопільській міській дитячій лікарні відкрили кімнату матері та дитини

У поліклінічному відділенні КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» відкрили кімнату матері та дитини. Таке оновлення стало результатом співпраці з міжнародною організацією «Save the Children». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

«Кімната матері та дитини – це свого роду хаб, який дозволить розповсюджувати найсучасніші ідеї у сфері батьківства. Цей простір організовано для батьків, які приходять як на прийом до лікарів з дітьми, так і для отримання консультацій, – розповідає директор КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» Андрій Артимович. – Тут є все необхідне для немовлят і мами, зокрема, сповивальний столик, вологі та сухі серветки, підгузники тощо. Для діток старших облаштована ігрова зона. Тож після процедур або в очікуванні лікаря у кімнаті можна деякий час перепочити. Дитяча кімната працює з 08:00 до 20:00 год».

Також у кімнаті матері та дитини майбутні батьки зможуть отримати нові та необхідні консультації, відвідувати лекції та тренінги щодо грудного вигодовування.

Нагадаємо, що у Тернопільській міській дитячій лікарні відкрили також нове хірургічне відділення. Відділення має 12 багатофункціональних ліжок з ортопедичною та протипролежневою системою, які обладнано сучасними системами індивідуального цілодобового моніторингу вітальних функцій пацієнта. 

Також, у відділенні наявний операційний блок, що дозволяє мінімізувати маршрут післяопераційного хворого та палати післяопераційного перебування важких хворих.

Читайте також: Подавати показники та оплачувати комуналку скоро можна буде в додатку е-Тернопіль

Exit mobile version