У тернопільському парку зловили порушників (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Минулих вихідних працівники управління муніципальної інспекції працювали на території регіонального ландшафтного парку «Загребелля». Там вони ловили порушників ПДР. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Під час перевірки інспектори спільно з працівниками Національної поліції виявили та затримали осіб, які каталися в парку на мототехінці. Порушники керували квадроциклом без відповідної категорії, чим порушили законодавчі вимоги охорони та використання територій і об’єктів природно-заповідного фонду.  На водіїв оформлено адміністративні протоколи.

Також транспортні засоби вилучили та перемістили на арештмайданчик, оскільки під час проведення перевірки працівники муніципальної інспекції та правоохоронці не отримали відповідних документів на мототехніку.

Нагадаємо, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради  №264, заборонено проїзд територією парку «Загребелля» поза межами визначених в установленому порядку доріг, автомобільного транспорту та іншої мототехніки (у тому числі й квадроциклів), окрім технологічних та спеціалізованих транспортних засобів. Використання такої мототехніки, зокрема, квадроциклів, нищить природний фонд парку, дерева, кущі, інші зелені насадження та пішохідні ділянки.

Читайте також: 23-річний тернополянин хотів незаконно перетнути кордон у багажнику (Фото)

Exit mobile version