У Тернополі водієві виписали 5 адмінпротоколів за раз (Фото)

У середу, 26 квітня, близько 18-ї години в Тернополі зіткнулися автомобілі Skoda та Hyundai. Обійшлося без постраждалих. Один з водіїв випив алкоголь, як він запевняв, після ДТП. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільської області.

За даними правоохоронців, водій авто Skoda не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, порушив ПДР та зіткнувся з автомобілем Hyundai. Легковики отримали механічні пошкодження.

Спілкуючись з керманичем автомобіля Skoda, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин зазначив, що вживав алкогольні напої після вчинення автопригоди. Окрім того, останній поводився агресивно, нецензурно виражався та ображав присутніх.

Охоронці порядку перевірили інформацію про водія та транспортний засіб згідно з базами даних, й з’ясували, що чоловік вже неодноразово, протягом року, притягався до відповідальності за керування автомобілем в стані сп’яніння та позбавлений права керування за рішенням суду, – зазначили у патрульній поліції.

В результаті чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом та склали 5 адмінматеріалів:

Читайте також: На Тернопільщині загинув чоловік через пральну машину

Exit mobile version