Понад 4 гектари поля горіло на Тернопільщині

Фото: мережа Інтернет

У Тернопільській області 23 квітня горіло понад 4 гектари сухої трави. Ліквідовувати пожежу на полі виїжджали рятувальники. Про це пише Файне місто з посиланням на головне управління ДСНС.

Пожежа сталася на відкритій території в 5 селах:

До слова, також підрозділи ДСНС погасили 3 пожежі в житловому секторі в Тернопільському та Чортківському районах. О 19:09 в с. Стегниківці Байковецької територіальної громади Тернопільського району вогонь знищив покрівлю та пошкоджено облицювання стін.

О 19:30 в м. Чортків на вул. Степана Бандери, 60 сталася пожежа 2-х гаражних боксів. Згоріло покриття гаражних боксів на площі 30 м.кв, гаражні ворота, 2 вікна, дошки на площі 60 м.кв, пошкоджено облицювання стін та покриття на площі 60 м.кв.

Також, о 00:32 була ліквідована пожежа гаража на території приватного домогосподарства в с. Гніздичне Збаразької ТГ Тернопільського району. Вогнем знищено мототрактор та речі домашнього вжитку на площі 12 м.кв, пошкоджено покриття та облицювання стін на площі 12 м.кв. Під час гасіння пожеж від вогню врятовано 7 будівель. Обставини виникнення цих надзвичайних подій та суми матеріальних збитків встановлюються.

Читайте також: Бабуся переламала кістки у ДТП в Тернополі

Exit mobile version