В останню путь провели Олега Барну на Тернопільщині (Фото)

Вчора, 23 квітня, майоріли українські прапори над Білобожницею. Саме там прощалися та проводили в останню путь Героя, колишнього народного депутата Верховної Ради України, активіста трьох Майданів, учасника АТО, колишнього селищного голови родинного села Нагірянка Олега Барну. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Білобожницьку громаду.

Олег Барна був також стрілцем-помічником гранатометника 2 єгерського батальйону 68-ї окремої бригади ім. Олекси Довбуша, старшим сержантом.

“Білобожницька громада висловлює найщиріші співчуття батькам, дружині, братові, синам, усім родичам, близьким, друзям та побратимам Героя, і розділяє сьогодні разом із Вами цей надважкий тягар від втрати великого патріота й мужнього захисника,” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Тернополі також прощались з Олегом Барною. Сотні людей прийшли попрощатись та віддати шану загиблому Герою в храмі Святої Софії премудрості Божої.

Студія “Файне місто” висо\ловлює свої співчуття родині та близьким Героя. Молимося за упокій, царство небесне захиснику. Вічна та світла пам’ять!

Читайте також: Тернопіль втратив ще одного Героя Матлашевського Павла

Exit mobile version