Тернопільщина отримала автомобіль для вакцинації населення (Фото)

Фото: ДУ "Тернопільський ОЦКПХ МОЗ "

Державна установа «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» отримала кросовер Renault Duster. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ “.

Загалом, МОЗ отримало 59 авто для підсилення медичного фронту – 33 «швидкі» в якості гуманітарної допомоги. Така ініціатива організована від World Health Organization Ukraine за підтримки Європейського Союзу та USAID Ukraine – USAID Україна та 26 кросоверів Renault Duster для підсилення центрів контролю та профілактики хвороб (ЦКПХ) від представництва ВООЗ в Україні.

“Вакцинація була та залишається однією з головних і пріоритетних складових громадського здоров’я.
Державна установа «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» радить подбати про себе і своїх дітей та захиститися від інфекційних хвороб”, – розповіли у центрі.

Головна державна санітарна лікарка області висловила вдячність Міністерству охорони здоров’я України та міжнародним партнерам за підтримку системи громадського здоров’я у цей важкий час.

“Здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні – наголосила Оксана Чайчук. – У воєнний час підвищується ризик розвитку і поширення інфекційних хвороб. Особливо вразливі до них діти і дорослі, які мають прогалини у графіку щеплень або не імунізовані взагалі.”

Читайте також: Понад 367 000 гривень заробили на гуманітарці чоловіки з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version