Тернопільщина втратила ще двох захисників (Фото)

На фото Ігор Побігун та Богдан Карпінський

Чортківська громада знову у скорботі. Зі східного фронту надійшла звістка про загибель двох військовослужбовців – Ігоря Побігуна та Карпінського Богдана. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

Ігор Побігун з Чорткова, був стрілцем-санітаром єгерського батальйону, молодший сержант. Захисник загинув 17 квітня внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям.

Він виконував бойове завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. Вдома у Героя залишилась мама, тато та сестра.

Карпінський Богдан – був водієм взводу протитанкових керованих ракет, родом із с. Біла. Богдан загинув під час виконання військових обов’язків 18 квітня у населеному пункті Білогорівка Луганської області. Опечалена мати залишилась без сина, дружина – без коханого а донечка та син – без батька.

“На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо горе ваших сімей та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі… Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях”, – пише Чортківська міська рада.

Дату та час зустрічі Героїв у Чорткові буде повідомлено згодом.

Студія “Файне місто” висловлює свої співчуття родинам та близьким загиблих. Царство небесне нашим Героям, вічна та світла пам’ять!

Читайте також: Трирічний син залишився без батька: на війні поліг Іван Митулинський з Тернопільщини

Exit mobile version