На Тернопільському ставі патрулюють муніципальні інспектори

Фото: Тернопільська міська рада

Працівники управління муніципальної інспекції розпочали патрулювання Тернопільського ставу, аби виявити та задокументувати адміністративне порушення у сфері благоустрою та природоохоронного законодавства. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Інспектори проводять обстеження на плавзасобі – моторному катері Tuna 485. Попередньо працівники пройшли усі відповідні навчання для керування цим плавзасобом.

“Використання катера також дозволяє ефективніше виявляти та документувати правопорушення, оскільки з водного плеса можна виявляти не тільки порушення, які вчиняються на воді, а й порушення законодавства на прибережній смузі.
Плавзасіб обладнано сучасним сканером Lowrance, який може сканувати рельєф дна водойми, здійснювати пошук об’єктів під водою, зокрема, побачити незаконні та заборонені знаряддя вилову рибу, ятері тощо,” – пише

Також міська рада Тернополя просить повідомляти про правопорушення на водних об’єктах Тернопільської громади в управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +380730151481(Viber)+380674473186+38 067 447 3278.

Читайте також: На Тернопільщині горіли будинки (Фото)

Exit mobile version