Без масок і дистанції у Чортківській РДА відзначили кращих держслужбовців (Оновлено)

У Чортківській райдержадміністрації відзначили кращих державних службовців з нагоди професійного свята. Попри карантин, під час нагородження присутні на заході були без масок та не дотримувалися дистанції.

“Сьогодні у малому залі адмінбудинку з професійним святом державних службовців привітав голова районної державної адміністрації Арсен Марчишак. У вітальній промові керівник району висловив подяку всім державним службовцям, які з повною віддачею працювали та працюють на благо краю. «Кожен з вас, на своєму місці, виступає ланкою, що поєднує владу і народ, разом ми формуємо ефективну систему державного управління, яка має бути мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу. Дякую вам за ваш професіоналізм, компетентність та відданості справі. Нехай ваша щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Зичу всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі!», – сказав Арсен Марчишак.

До вітань долучився заступник голови райдержадміністрації Іван Заболотний. За високий професіоналізм, плідну працю, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня державної служби України кращих працівників нагородили грамотами Чортківської районної державної адміністрації, – йдеться на офіційній сторінці Чортківської РДА”

За коментарем з приводу цієї ситуації журналісти “Файного міста” звернулися у поліцію. Очікуємо на відповідь.

Як повідомив згодом начальник Відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета, зараз на місці триває перевірка. Відомості про подію внесли в ЄРДР. Працівниками поліції будуть опитані свідки та учасники заходу. Про результати перевірки буде повідомлено додатково.

Зазначимо, на Тернопільщині знову посилили карантин. Кількість хворих на коронавірус зростає. За порушення санітарних вимог передбачений штраф. Так, за минулі вихідні поліцейські Тернопільщини зафіксували 11 порушень норм карантину. Для перевірки були задіяні 59 нарядів поліцейських. Поліціанти склали протоколи відповідно до статті 44-3 КУАП. Більшість з них – щодо керівників торгівельних закладів та установ харчування. Один з яких – ресторан у Бережанах, де батьки та діти відсвяткували випускний попри заборону. Більш детально – у матеріалі.

Exit mobile version