На Тернопільщині чоловік заявив у поліцію про крадіжку автомобіля, який забув у гаражі

Фото ілюстративне

На Тернопільщині п’яний чоловік зателефонував до поліції і повідомив, що його автівку вкрали. Згодом виявилося, що транспорт він забув у гаражі. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції області.

У понеділок, 17 квітня, близько 5-ої години до Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного жителя одного із сіл громади про те, що невідома особа викрала його автомобіль марки «Mercedes Benz С 200». На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Автівку правоохоронці виявили неушкодженою в гаражі заявника. Як виявилось, напередодні він залишив її там сам, але, будучи напідпитку, забув про це.

Коли ж факт незаконного заволодіння транспортом не підтвердився, чоловік запропонував поліцейським 100 євро неправомірної вигоди, аби вони не притягували його до адмінвідповідальності.

За пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, слідчі розпочали кримінальне провадження. Окрім цього, на фігуранта складено два адмінпротоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами у стані сп’яніння) та ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Водій “Джипа” скоїв ДТП на Тернопільщині і втік 

Exit mobile version