Великодні подарунки з Тернополя отримали бійці 105-ї окремої бригади ТрО (Фото)

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ

Напередодні Воскресіння Христового міський голова Сергій Надал та волонтери з Тернополя завітали до захисників 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ з Великодніми подарунками. Про це пише Файне місто з посиланням на сторінку бригади у Фейсбуці.

Паски, великодні набори, літню форму, взуття, спальники, тепловізори, оргтехніку, електричний кабель та кабелі для зв’язку привезли військовослужбовцям в район виконання завдань.

Серед іншого на світлинах з передової видно і дитячі обереги та щирі послання незламним Героям України, які б’ються з ворогом заради миру, спокою і щасливого майбутнього підростаючого покоління. Діти це розуміють, тому моляться за кожного воїна і шлють їм такі зворушливі послання:

Рідний наш захисник! Я дякую вам, що боретесь за нас. За неньку Україну, за мирне небо України.
Ми молимо: живими повертайтесь, бо вдома вас чекають.
Христос Воскрес! З Великоднем, Україна!.

Від усієї громади Тернополя військовим подякував очільник міста Сергій Надал:

Завдяки сталевій витримці та відданості захищати Батьківщину маємо можливість освячувати паски в українських церквах і зустрічати Великдень. Слава Героям! Нехай Божа охорона буде з вами!

Військовослужбовці дякують рідним, близьким, знайомим, друзям, волонтерам, діткам та всім, хто вболіває за них та долю України. Наші захисники із задоволенням приймають Великодні набори і беруть участь в їх освяченні, звісно, ті, хто має таку можливість.

Читайте також: Без радянських вулиць тепер громада на Тернопільщині

Exit mobile version