Місто на Тернопільщині креативно прикрасили до Великодя (Фото)

У Заліщиках Тернопільської області активно готуються до Великодня. Різноманітні святкові композиції облаштували на центральній площі та в парках. Про це пише Файне місто з посиланням на Заліщицьку міську раду.

До свят у місті з’явилося багато локацій, які прикрасили яскравим декором. Над створенням декорацій трудилася велика команда людей не один тиждень.

Велика подяка: Богдану Кравчуку – директору «Заліщицького центру науково-технічної творчості школярів» – та його колективу, Світлані Боднар – директору «Заліщицького районного Будинку дитячої та юнацької творчості» та колективу, Іванні Андрійчук – директору “Заліщицької школи естетичного виховання” та колективу, Роману Верхолі – директору КП «Заліщицьке МКП» – та колективу і дизайнеру Світлані Булатовій. Завдяки Вашому таланту та наполегливій праці – площа та парки міста заграли яскравими фарбами, подарувавши святковий настрій усім жителям міста.Дякуємо нашим ЗСУ за можливість святкувати наш Український Великдень, – йдеться у повідомленні міськради.

Читайте також: Великдень в умовах війни: у поліції розповіли про заходи безпеки на Тернопільщині 

Exit mobile version