У тернопільському парку “Сопільче” висадили дерева

Сьогодні, 11 квітня, у парку “Сопільче” біля підвісного мосту висадили 30 саджанців дерев декоративної сливи «Піссарді» (кущова). Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Нагадаємо, що з початку березня у Тернополі триває двомісячник благоустрою. В рамках цього проводяться роботи з впорядкування міста після зимового періоду,  а також оновлюються зони зелених насаджень як на прибудинкових територіях, так і на відпочинкових зонах.

«Заходи з озеленення проводяться у місті двічі на рік – восени і навесні. Оскільки у місті вже півтора місяці триває двомісячник благоустрою, у парку Сопільче з’явилися нові саджанці декоративних дерев, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Впродовж цього та наступних тижнів, зважаючи на сприятливі погодні умови, будуть і надалі проводитися роботи з озеленення міста. Раніше на цій локації дерев породи слива ««Піссарді» не було».

Станом на 11 квітня, активно триває процес озеленення. Зокрема, суб’єктами господарювання вже висаджено близько 600 саджанців дерев та 300 чагарників.

Читайте також: Тернопіль чистять від реклами: зняли 20 незаконних конструкції (Фото)

Exit mobile version