Продавців наркотиків зловили на Тернопільщині (Фото)

Фото поліції Тернопільщини

У Тернопільській області оперативники УБН затримали двох продавців марихуани. Станом на 11 квітня обвинувачених взяли під варту, правоохоронці встановлюють деталі злочину. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції.

Що встановило слідство

За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю Михайла Димиди, оперативники спільно зі слідчими впродовж кількох місяців документували незаконну діяльність двох чоловіків.

Підозрювані – жителі Тернопільської та Запорізької областей. Обоє уже потрапляли в поле зору працівників поліції.

Уродженець Кременеччини відбувся умовним терміном покарання за наркозлочини, а його спільник влітку 2022 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Чоловіки вирішили заробляти, торгуючи марихуаною. За склянку дурману просили 1000 гривень. Клієнтами дуету були лише їхні знайомі та друзі.

Під час чергової реалізації забороненого товару “бізнесменів” затримали працівники УБН спільно з оперативниками карного розшуку, бійцями роти поліції особливого призначення та кінологами. Усе відбувалося під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

У ході обшуків у помешканні затриманих правоохоронці виявили та вилучили близько 200 грамів «канабісу», ваги, мобільні телефони, пристрої для вживання наркотичних засобів.

Фото поліції Тернопільщини

Обвинувачених взяли під варту

Чоловікам оголосили підозру та обрали запобіжний захід: тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч кожному. Підозрюваним слідчі Тернопільщини інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконний збут наркотичного засобу «канабіс».

Оперативники встановлюють, де підозрювані брали товар для продажу. Триває слідство.

Читайте також: Рятувальники витягали людей з авто після ДТП на Тернопільщині (Фото) 

Фото поліції Тернопільщини
Exit mobile version