Понад 500 пасок відправиться нашим Героям з Тернопільщини на фронт (Фото)

Фото: Великогаївська ОТГ

Великогаївська громада підготовила першу партію допомоги до Великодніх свят на передову до захисників. До збору залучились небайдужі жителі, які пекли паски та готували смаколики великоднього кошика, щоб встигнути відправити частинку домашніх великодніх страв на фронт. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Великогаївську ОТГ.

До збору допомоги численно долучилися працівники усіх закладів освіти громади та жителі кожного села. Понад 500 пасок, м’ясні страви, випічку та інші смаколики сьогодні поблагословили та освятили отець-декан Михайло Піняга та отець Володимир Хома.

“До цієї допомоги за кошти, які попередньо збирали освітяни та люди доброї волі, було закуплено сухі душі, шкарпетки, миючі засоби, чай, каву, енергетичні батончики, згущонку та м’ясну продукцію. Понад 200 тушонок для воїнів ЗСУ передав Роман Слойко із Великих Гаїв,” – йдеться в повідомленні.

Частину продукції передадуть у Тернопільсько-Зборівську архиєпархію, де звідти отці-капелани повезуть на передову.

“Щира подяка нашим невтомним жителям, які все приготували та доставили. Нехай всі страви смакують захисникам Батьківщини, пригадуючи їм рідні домівки,” – пише громада.

Другу партію такої допомоги волонтерський штаб у школі с. Великі Гаї планує відправити у Світлий тиждень після Великодня.

Читайте також:

Exit mobile version