На Тернопільщині різке погіршення погодніх умов: ситуація на дорогах

Фото "Файне місто"

Сьогодні, 6 квітня, вдень та вечером очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу на Тернопільщині. Попри потужний циклон ситуація на державних дорогах області контролюється спецтехнікою. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Службу автомобільних доріг.

Відучора дорожні організації Тернопільської області безупинно працюють на мережі автошляхів. Для забезпечення проїзду під час інтенсивного снігопаду залучили 38 комбінованих дорожніх машини, 2 автогрейдери та 22 одиниці іншої техніки.

Використали 860 протиожеледної суміші піску та солі. Хоч протягом ночі в деяких районах області випало близько 20 см снігу, завдяки злагодженій роботі підрядних організацій Служби вдалося уникнути перекриття руху.

Також, через обледеніння у Тернополі падають дерева, а на дорогах затори через дощ зі снігом та ожеледицю. 

Зранку, у зв’язку з обледенінням контактної мережі, тролейбуси у місті тимчасово не курсували. Проте, станом на 11:45, у Тернополі робота тролейбусів поступово відновлюється. 

“Пасажири можуть відстежити кількість тролейбусів на маршрутах та час їх прибуття у мобільному додатку «е-Тернопіль» у розділі «Де транспорт». Якщо тролейбус запізнюється  на декілька хвилин із прибуттям на зупинку, просимо пасажирів з розумінням ставитися до ситуації, що склалася у зв’язку із погодними умовами,” – нагадує міська рада Тернополя.

«Будь ласка, надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці: від цього залежить передусім ваша безпека» – пише САД.

Читайте також: Через Тернопільщину курсуватиме потяг “Львів-Чернівці”

Exit mobile version