Підземелля Тернополя та таємниці старого замку: людей запрошують на цікаві екскурсії містом

Фото: Туристично-Інформаційний центр м. Тернополя

Для тернополян та гостей міста постійно влаштовують цікаві пішохідні екскурсії. Під час них охочі можуть спуститись у підземелля Тернополя та дізнатись деякі таємниці старого замку, піднятись на вершину Катедрального собору тощо. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Туристично-Інформаційний центр Тернополя.

Давайте запитаймо себе, що ми знаємо про минуле Тернополя та тих хто його творив і без яких його б не було? Адже без минулого на гідне майбутнє не варто розраховувати. Ми запрошуємо Вас пізнавати Тернопіль, його історію і архітектуру на екскурсіях містом, – йдеться у повідомленні.

На заходах екскурсоводи розповідають цікаві факти про Тернопіль, його історію та архітектуру, ознайомлюють людей із локаціями, про які часто не знають навіть корінні жителі міста.

Відвідайте Архикатедральний собор, пройдіться по підлозі, яка збереглася ще з часів його заснування, дізнайтеся про всі його особливості. Спустіться на 5 метрів під землю та підніміться на 22 метри над землею, – закликають працівники Центру.

Розклад екскурсій

У мережі вже з’явився розклад екскурсій, які відбудуться у квітні 2023 року. У програмі можливі деякі зміни, про які пресслужба Центру буде повідомляти додатково.

Важливо: для участі в екскурсії необхідно зареєструватися, завітавши у Туристично-інформаційний центр м. Тернополя, за адресою: вул. Михайла Грушевського, 2, абоо ж зателефонувавши за номером: (098) 052 07 20. Реєстрація закінчується за день до екскурсії.

Читайте також: На Тернопільщині виявили незаконний кар’єр: деталі (Фото)

Фото: Туристично-Інформаційний центр м. Тернополя
Exit mobile version