Тернополян запрошують на заняття із скандинавської ходьби

Фото з мережі інтернет

У суботу, 1-го квітня, відбудеться захід «Здорова прогулянка». Тернополяни та гості міста зможуть відвідати подію безкоштовно. Прогулянка розпочинається на Набережній, біля причалу, у парку ім. Тараса Шевченка. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

“Під час свята усі охочі разом з інструктором зможуть навчитись скандинавської ходьби, перевірити свій стан здоров’я та дізнатися корисну інформацію про профілактику захворювань,” – пише міська рада Тернополя.

Заняття зі скандинавської ходьби будуть проходити з інструктором. Захід буде проводитись з 13:00 до 17:00 у парку за спеціальним маршрутом.

Для того, щоб взяти участь у прогулянці, потрібно зареєструватися за посиланням. Зареєстровані учасники отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я.

Також, пісоя завершення прогулянки, учасники отримають подарунок.

Окрім того, на заході буде працювати медична зона у складі сімейних лікарів та медичних сестер. Бажаючі зможуть на місці пройти такі обстеження:

Читайте також: Майже 60 000 гривень вкрали у жителів Тернопільщини

Exit mobile version