На Тернопільщині ув’язнені заробили понад 100 000 гривень з-за ґрат (Фото)

На Тернопільщині 3 людей обвинувачують у шахрайстві, 2 з них перебували у в’язниці. Прокурори їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 190 КК України. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, упродовж грудня 2022-березня 2023 року 2 чоловіків, перебуваючи в Чортківській установі виконання покарань №26, через Інтернет нібито надавали послуги з логістики. Шахраї за допомогою онлайн-платформ опрацьовували заявки клієнтів про перевезення вантажів, узгоджували строк та їх вартість, не маючи наміру надавати ці послуги.

Фото: Тернопільська обласна пркуратура

До протиправної діяльності вказані особи залучили свою знайому, яка, перебуваючи на волі, опікувалась банківськими рахунками, на котрі потерпілі переказували кошти.

До територіальних органів поліції різних областей звернулись 5 осіб, ошуканих підозрюваними, а загальна сума заподіяних їм збитків становить понад 100 тис. грн.

Фото: Тернопільська обласна пркуратура

Під час проведення санкціонованих обшуків в одній з камер «Чортківської установи виконання покарань №26» та за місцем проживання інших учасників групи виявлено та вилучено мобільні телефони, банківські картки, записники, карти пам’яті.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.

Читайте також: Неповнолітні мотоциклісти потрапили в лікарню через ДТП на Тернопільщині

Фото: Тернопільська обласна пркуратура
Exit mobile version