Чоловік з 17-річною дівчиною та товаришем продавав наркотики жителям Тернопільщини (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернопільській області втретє затримали чоловіка під час торгівлі наркотиками. Бізнесмен “зі стажем” всіляко намагався вести свою діяльність підпільно, але його викрили. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції.

Чому чоловіка відпускали на волю після попередніх двох спроб?

У 2018 році чоловік продавав заборонені речовини разом з групою “колег”, а у 2022 налагодив в Тернополі власний “наркобізнес”. Проте після перших двох затримань суд відпускав тернополянина під заставу у розмірі 200 та 300 000 гривень.

Підозрюваний – продавець амфетаміну зі стажем. 40-річний чоловік після того, як вніс чергову суму у травні 2022 року, продовжив займатися бізнесом. Як зазначив начальник УБН в Тернопільській області Михайло Димида, цього разу він намагався працювати таємно, аби не потрапити в поле зору оперативників.

Колегами були товариш та 17-річна дівчина

У ході розслідування, яке розпочали у вересні 2022 року, стало відомо, що підозрюваний взяв до себе помічниками товариша та 17-річну дівчину. Основне завдання спільників – забирати наркотики з пошти й передавати йому. Розраховувався з ними амфетаміном.

Начальник УБН каже, що підозрюваний з перших днів їхньої співпраці “присадив” дівчину на важкі наркотики й вона тепер проходить реабілітацію в одному з медичних центрів області.

Клієнтами наркоторговця були жителі Тернопільщини. Він продавав товар лише перевіреним особам і тільки “з рук в руки”. Підозрюваний винайняв гаражне приміщення, в якому реалізовував товар та дозволяв покупцям вживати там амфетамін.

Під час обшуків знайшли товару на понад 25 000 гривень

21 березня у помешканні та гаражі підозрюваного поліцейські провели обшуки. До роботи залучалися працівники кінологічної служби. У чоловіка виявили та вилучили розфасованого товару на понад 25 000 гривень. 

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові оголосили підозру згідно з частиною 2 статті 307 ККУ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків на територію Тернополя, а також перевіряють клієнтів “бізнесмена”. Триває слідство.

Читайте також: Майже 77-тисяч гривень за неіснуючий квадроцикл: чоловік з Тернопільщини потрапив у аферу

Exit mobile version