100-ий ювілей відсвяткувала жителька Тернопільщини (Фото)

Вчора, 22 березня, свій 100-літній ювілей святкувала жителька з Тернопільської області Качор Марія. Про це пише “Файне місто” з посиланням на КУ “Центр надання соціальних послуг” Товстенської селищної ради

“100 років це низка історичних подій,100 років – це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами та падіннями.100 років -це море сліз, радості та горя, 100 років -це мільйони хвилини розчарування і віри у краще майбутнє. 100 років – це ціла епоха. Така подія можна назвати найвизначнішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади,” – йдеться в повідомленні.

Привітати іменинницю прийшли представники Товстенської селищної ради, комунальної установи «ЦНСП», Головного Управління Пенсійного фонду України в Тернопільської області. Також до пані Марії завітали учні ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Товсте.

З нагоди поважного ювілею гості висловили ювілярці слова вдячності та шани за багаторічну сумлінну праці, за мудрість та досвід, а також вручили подарунки, квіти та святковий торт.

“Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, гараздів та ще довгих років у хорошому настрої,” – пише КУ “Центр надання соціальних послуг” Товстенської селищної ради

Читайте також: Тернополяни здобули перемогу на чемпіонаті з біатлону у суперспринті в Україні

Exit mobile version