У Тернополі діти Героїв зможуть навчатись безкоштовно у музичних та спортивних закладах

Фото з мережі інтернет

У Тернополі триває реалізація програм підтримки родин та дітей Героїв Тернопільської громади. Таке рішення затвердили на сесії міської ради. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

В рамках реалізації програм діти Героїв Тернопільської громади можуть безкоштовно навчатись у художній школі ім. Михайла Бойчука.

«У школі діє відділення образотворчого мистецтва, де набирають дітей з 8 років та відділ художнього оздоблення текстилю, де можна розпочати навчання з 10 років. Корпуси школи знаходяться у трьох мікрорайонах міста: на масиві «Сонячний», у центрі та на Дружбі. Запрошуємо дітей наших Героїв з Тернопільської громади на безкоштовне навчання. Маємо допомагати нашим дітям розвивати свої таланти, захоплення та допомагати з організацією дозвілля», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Міський голова додав, що діти Героїв Тернополя можуть безкоштовно навчатись у музичних школах міста, зокрема: у музичній школі №1 ім. Василя Барвінського та музичній школі №2 ім. Михайла Вербицького.

Також безкоштовне навчання для таких категорій доступне у спортивних комунальних школах міста.

До слова, діти та родини Героїв можуть отримати інформаційно-консультативні послуги в рамках діяльності «телефону довіри» та психологічну допомогу.

Читайте також: Служби облагороджують місто: у Тернополі триває двомісячник благоустрою (Фото)

Exit mobile version