На Тернопільщині жінка випала з автобуса: поліцейські просять відгукнутися свідків

Фото: Поліція Тернопільської області

У понеділок, 20 березня, близько 8:20 ранку з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська на проїжджу частину випала пасажирка. Автопригода трапилася на дорозі М-19 “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече”, між селищами Дружба та Микулинці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Поліцію Тернопільської області.

За попередніми даними, жінка готувалася вийти з транспорту на зупинці і, можливо, випадково натиснула на ручку дверей.

Водій різко зупинив транспорт і в нього врізався тягач “Volvo”, який слідував позаду, не дотримуючись безпечної дистанції.В результаті ДТП постраждала 57 -річна пасажирка, яка випала з транспорту.

У потерпілої тяжкі травми голови, вона перебуває в реанімаційному відділені теребовлянської лікарні без свідомості. Слідчі встановлюють причини нещастя і просять відгукнутися пасажирів, які на момент ДТП перебували в салоні транспортного засобу та інших очевидців події.

“Будь-яка інформація може стати корисною для подальшого розслідування даного кримінального провадження і встановлення винних. Залишити інформацію можна, зателефонувавши на лінію “102″ або за номером 098 716 98 40,” – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Служби облагороджують місто: у Тернополі триває двомісячник благоустрою (Фото)

Exit mobile version