Де у Тернополі переселенці можу отримати гуманітарну допомогу

Фото: "Файне місто"

Тернопіль регулярно надає гуманітарну та психологічну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Значну кількість речей можна отримати безкоштовно в ТернопільХабі. Про це пише “Файне місто”.

Мета хабу – підтримати ВПО з окупованих територій. У “ТернопільХабі” переселенці можуть отримати одяг, взуття, ліки та речі для дітей.

Вчора, 19 березня, на території “ТернопільХабу”, що знаходиться за адресою вул. Текстильна 28, допомогу отримали 136 родин.

“Приємно бачити усміхнених людей, а діток удвічі ! Час біжить та наближає нас до Перемоги, яку ми всі дуже чекаємо. Склавши руки сидіти не можливо. Тому сьогодні,19 березня, в неділю, ми знову зустрічаємо наших українських громадян, людей з особливим статусом – внутрішньо переміщенні особи. Страшна війна винудила їх залишити свої домівки та переселитися в інші регіони. Тому допомога їм вкрай важлива,” – зазначає Ольга Феленко.

Більшість відвідувачів з Харківщини отримали допомогу у вигляді одягу, взуття, гігієнічних засобів, ліків, дитячих іграшок та книжок, макаронних виробів. Раніше хаб співпрацював також з мешканцями Луганської, Донецької, Запорізької та Миколаївської областей.

Детальніше про роботу ТернопільХабу розповіла Ольга Феленко в ефірі “Файного міста”.

Читайте також: Деякі будинки в Тернополі без води через аварію

Exit mobile version