Свої високотехнологічні протези для рук приміряли двоє захисників (Фото)

Віталій Іващук та Андрій Гідзун втратили руки на передовій, під обстрілами. Проте зараз хлопці отримали персональні протези і тепер вільно користуються обома руками. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Superhumans Center.

Ці хлопці змогли довести всім, що життя опісля таких травм – існує і буває значно яскравішим, ніж нам здається.

Віталій Іващук має намір якнайшвидше повернутися на фронт. Хлопець потрапив під мінометний обстріл у червні 2022 року, після досить тривалої евакуації руку довелося ампутувати.

Андрій Гідзун втратив руку майже рік тому, у квітні 2022. Він каже, важко було примиритись із думкою, що після травми він навряд чи зможе повернутися до свого звичного життя – хлопець працював на шахті. Як жити, заробляти, чим займатися тепер, без руки, Андрій не розумів. Сьогодні він знову отримав можливість використовувати обидві руки, і далі зможе обирати роботу собі до душі вже набагато спокійніше.

В Україні є багато захисників, які втратили кінцівки. Нажаль є і велика кількість дітей, які потребують протезування після обстрілів окупантів.

Superhumans пропонує виробити для них легкі, зручні, біонічні протези, проте не всі сім’ї можуть собі дозволити дороговартісний протез. Тому, в рамках цього проетку, ми можемо стати для них помічниками.

Давайте разом підтримаємо наших Сильних людей: https://send.monobank.ua/jar/Aaw3WJ8ABD

Читайте також: Морпіх Михайло Діанов перерахував 400 тис. на проект “Дитинство без війни”

Exit mobile version