Тернопільщина отримала нові пожежні автомобілі (Фото)

Вчора, 16 березня,  на Тернопільщину прибуло 7 нових основних пожежних автомобілів загального призначення на шасі автомобіля FORD. ГУДСНС України у Тернопільській області придбала їх для потреб своїх підрозділів за кошти Державного бюджету. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську ОВА.

Перевагою автомобілів є висока прохідність та вдвічі більший об’єм цистерни. Вони служать для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною.

“Значний відсоток автопарку спеціальних пожежно-рятувальних автомобілів відпрацював свій ресурс. Багато техніки знищили вороги, яку Тернопільщина відправляла до східних областей на допомогу колегам.Техніка, яка вивільниться, після поповнення автопарку, буде передана в територіальні громади для створення та забезпечення місцевих пожежних команд, яких на сьогодні в області 42,” – йдеться в повідомленні.

До слова, державних пожежно-рятувальних підрозділів є 25.Новоприбулі авто будуть розподілені між пожежно-рятувальними підрозділами області, де справно нестимуть службу.

Читайте також: Нетверезі чоловіки розгулювали з маленькою дитиною по Тернополю (Фото)

Exit mobile version