На Тернопільщині на Covid-19 захворів сільський вчитель

59-річний Ярослав Денчик з села Білозірка Лановецького району захворів на коронавірус. День народження святкував у лікарні. Про це заступник директора школи написав у мережі Фейсбук. Де міг заразитися на Covid-19, чоловік не знає.

“Сьогодні вперше зустрічаю свій День народження під наглядом ковіду. Настрій – побороти ковід з Божою допомогою та професіоналізмом лікарів і своєю витримкою. Дякую Вам, рідні, друзі, що вітаєте мене з ювілеєм….Щиро Ваш, Ярослав…”, – йдеться у дописі Ярослава Денчика від 17 червня.

Де заразився важко сказати, адже весь час був вдома та вчив дітей дистанційно, – зізнається Ярослав Денчик. – Та 4 червня піднялася температура до 38,5 я викликав сімейного лікаря Манька Романа Григоровича. Мене прогледів сімейний лікар Манько , який ситуацію довів до критичної 40 градусів п’ять днів”.

Через кілька днів з температурою тіла 40 градусів Ярослава Денчика госпіталізували у Лановецьку районну лікарню. Там чоловікові поставили діагноз коронавірус.

“Зараз ніби пішло на покращення, температура четвертий день нормальна, пройшла двобічна пневмонія, йде інтенсивна боротьба із тромбованими судинами, з мене виганяють через сечовий рідини лишні, але ще дають кисневу підтримку і продовжую отримувати два надпотужних антибіотика і інше, – відзначив чоловік.
Exit mobile version