У Тернополі триває будівництво дощового колектора (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

На вулиці Галицькій продовжуються роботи з будівництва дощового колектора. Він покращить відведення дощових і талих вод з території житлових районів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон № 6», «Північний». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Проводяться роботи з облаштування нової частини колектора, яка буде протягуватися аж до вул. Енергетичної, а в перспективі – до мікрорайону «Канада».

“Цього року продовжуються роботи з будівництва Галицького колектора. Зараз уже введено в експлуатацію частину колектора, відповідно стічні води забираються з вул. Веселої, вул. Збаразької та вул. Галицької. Після завершення робіт нова частина колектора буде підключена до існуючої і таким чином ми вирішимо проблему відведення дощових вод з мікрорайону «Канада», масиву «Сонячний», вул. Галицької і прилеглих вулиць, – розповідає міський голова Сергій Надал. – На тій ділянці, де минулого року було облаштовано сам колектор зараз встановлюються плити перекриття, щоб уникнути попадання сторонніх предметів та створити безпечні умови для руху пішоходів».”

Після завершення робіт на ділянці поруч з будівництвом колектора по вул. Галицька буде влаштована проїжджа частина. Вона буде паралельною до вул. Збаразької. Відтак водії зможуть рухатися у напрямку до вул. Енергетичної з виїздом на просп. Злуки.

Також, міська рада зазначає, що в перспективі заплановано будівництво дороги до мікрорайону «Канада».

Читайте також: 8 пожеж за добу: на Тернопільщині рятувальники працювали “на повну”

Exit mobile version