8 пожеж за добу: на Тернопільщині рятувальники працювали “на повну”

Фото з мережі інтернет

Упродовж минулої доби рятувальники Тернопільщини 8 разів залучались до ліквідації пожеж та надання допомоги. 6 пожеж ліквідували, які виникли на території Тернопільського, Чортківського та Кременецького районів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС в Тернопільській областію.

Як йдеться в повідомленні, полум’я спалахнуло в житловому секторі та в природних екосистемах. У селі Залав’є Теребовлянської територіальної громади виникла пожежа господарської будівлі. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону. Під час гасіння врятовано 3 будівлі.

О 14:25 у селі Великий Ходачків Підгороднянської територіальної громади виникла пожежа господарської будівлі. Під час гасіння врятовано 3 будівлі.

У селі Васьківці Шумської територіальної громади також спалхнуло полум’я. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону. Під час гасіння врятовали 2 будівлі.

Причини загорянь та суми матеріальних збитків встановлюються.

Читайте також: У Почаївській лаврі розпочався процес повернення майна до держави

Exit mobile version