На передову для військових відправився квадрокоптер Mavic (Фото)

Фото: ТМР

Тернопіль продовжує бути надійним тилом для наших військовослужбовців. Цього разу для однієї із військових частин, яка створена на базі Тернополя, на передову відправляється дрон. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Обладнання марки DJI Mavic 2 Enterprise Advanced придбали в рамках «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

«Чергова допомога військовим з Тернополя відправляється на передову. Традиційно ми надаємо допомогу відповідно до запитів наших захисників. Цього разу – це дрон Mavic. На фронті таке обладнання є необхідним у виявленні ворожих позицій. Нехай воно допомагає хлопцям нищити окупантів і якомога швидше повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими», – пише міський голова Сергій Надал.

Також, міська рада Тернополя нагадує, що цими днями волонтери з «Допомога армії від Тернополя» доставляють посилки, які передали рідні для військовослужбовців.

Читайте також: Міськрада затвердила адреси для проведення капітального ремонту в Тернополі

Exit mobile version