Навколішки зустріли Героя Михайла Боднарука у Тернопільській області

Сумна звістка сколихнула Шумську громаду. Захищаючи Україну від окупантів загинув 39-річний Михайло Боднарук. Вчора, 14 березня, Шумщина зустріла полеглого Героя зі сльозами на очах та почуттям важкої втрати. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Шумську територіальну громаду.

Наприкінці липня 2022 року житель с. Боложівка був призваний на військову службу. Гідно виконував обов’язки механіка-водія механізованого батальйону.

Герой загинув 1 березня внаслідок ворожого обстрілу у смт Білогорівка Луганської області. Знайомі та близькі його згадують, як людину із добрим серцем та відкритою душею.

На площі Героїв Майдану священники відправили панахиду за полеглим військовослужбовцем. Пізніше траурний кортеж рушив до рідної домівки Героя, де вздовж усієї дороги його зустрічали односельчани.

Чин поховання та віддання військових почестей вудбувся у середу, 15 березня, у церкві Покрови Божої Матері с. Боложівка.

Студія “Файне місто” висловлює свої найщиріші співчуття родині та близьким загиблого. Царство небесне, вічна та світла пам’ять.

Читайте також: Меморіальну дошку на честь загиблого Героя відкрили на Тернопільщині (Відео)

Exit mobile version